Ελλάδα

Και το όνομα αυτού… Μάσεϊ

Ο χρόνος κυλά για τις επίσημες υποχρεώσεις και ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα μία… τρύπα που πρέπει να κλείσει στο ρόστερ του. Αυτή στη φροντ λάιν. Το τελευταίο όνομα που ακούγεται δυνατά για τη θέση «4» είναι αυτό του Τζερεμάια Μάσεϊ και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά, καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει δώσει το «πράσινο φως». Απομακρύνεται ο Λάσμε.

Ο χρόνος κυλά για τις επίσημες υποχρεώσεις και ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα μία… τρύπα που πρέπει να κλείσει στο ρόστερ του. Αυτή στη φροντ λάιν.

Το τελευταίο όνομα που ακούγεται δυνατά για τη θέση «4» είναι αυτό του Τζερεμάια Μάσεϊ και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά, καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει δώσει το «πράσινο φως».

Ο Μάσεϊ είναι ένας αρκετά γρήγορος και αλτικός φόργουορντ (30χρ., 2,02μ.), ενώ είναι γνώστης τόσο της ελληνικής (Ολύμπια Λάρισας και Άρης) όσο και της ευρωπαϊκής πραγματικότητας. Ένα σημαντικό στοιχείο του Αμερικανού είναι πως καταλαμβάνει θέση κοινοτικού, καθώς έχει διαβατήριο ΠΓΔΜ, ενώ δεν δεσμεύεται με κάποιο συμβόλαιο, αφού έχει μείνει ελεύθερος από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Την περσινή σεζόν, είχε κατά μέσο όρο σε όλες τις διοργανώσεις 14,3 πόντους και 7,3 ριμπάουντ.

Όσον αφορά τον Στέφαν Λάσμε, η περίπτωσή του όλο και απομακρύνεται. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να περιμένει άλλο τον φόργουορντ από την Γκαμπόν, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως προτεραιότητά του είναι το NBA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x