Ελλάδα

Φαβορί οι γηπεδούχοι και η Δάφνη

Στη μάχη της 3ης αγωνιστικής της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνονται την Κυριακή (17/9) οι οχτώ ομάδες που παραμένουν αήττητες στον θεσμό. Ο Σπόρτιγκ υποδέχεται στα Πατήσια τον Ιωνικό Λαμίας. Ο νικητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει ως γηπεδούχος στην 4η αγωνιστική (20 Σεπτεμβρίου) τον νικητή του αγώνα ΑΓΟ Ρεθύμνου-Ηλυσιακός με στόχο την πρόκριση στη Β΄ φάση. Η Δάφνη προβάλει φαβορί στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στον Βόλο. Ο νικητής του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Δάφνη θα αντιμετωπίσει ως φιλοξενούμενος τον νικητή της αναμέτρησης ΜΕΝΤ-Κολοσσός Ρόδου.

Στη μάχη της 3ης αγωνιστικής της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνονται την Κυριακή (17/9) οι οχτώ ομάδες που παραμένουν αήττητες στον θεσμό.

Ο Σπόρτιγκ υποδέχεται στα Πατήσια τον Ιωνικό Λαμίας. Ο νικητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει ως γηπεδούχος στην 4η αγωνιστική (20 Σεπτεμβρίου) τον νικητή του αγώνα ΑΓΟ Ρεθύμνου-Ηλυσιακός με στόχο την πρόκριση στη Β΄ φάση. Η Δάφνη προβάλει φαβορί στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στον Βόλο. Ο νικητής του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Δάφνη θα αντιμετωπίσει ως φιλοξενούμενος τον νικητή της αναμέτρησης ΜΕΝΤ-Κολοσσός Ρόδου.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής της 1ης φάσης του Kυπέλλου Ελλάδας έχουν ως εξής:

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - Α΄ ΦΑΣΗ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - 17 Σεπτεμβρίου 2006

ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

25. Σπόρτιγκ 17:00 Σπόρτιγκ-Ιωνικός Λαμίας Πετράκης-Δεσλής
26. ΕΑΚ Βόλου 17:00 Ολυμπιακός Βόλου-Δάφνη Πολυχρονίδης Α.-Σιμητόπουλος
27. ΜΕΝΤ 18:00 ΜΕΝΤ-Κολοσσός Ρόδου Φούφης-Μητσόπουλος
28. Ρεθύμνου 17:00 ΑΓΟ ΡΕθύμνου-Ηλυσιακός Ντίνος-Σκούτας

4η Αγωνιστική

20 Σεπτεμβρίου 2006
29. Ν27-Ν26
30. Ν25-Ν28


Επιμέλεια: Αντώνης Μπότσικας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x