Ελλάδα

«Να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί»

Φαβορί τον Πανιώνιο έχρισε στην μεταξύ τους αναμέτρηση ο Τζίμης Κουστένης. Ο τεχνικός του Περιστερίου έπλεξε το εγκώμιο των «κυανέρυθρων» αλλά τόνισε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί. «Αν παρουσιαστούμε σοβαροί μπορούμε να τα καταφέρουμε», επισήμανε ο Ανδρέας Κανονίδης.

Φαβορί τον Πανιώνιο έχρισε στην μεταξύ τους αναμέτρηση ο Τζίμης Κουστένης. Ο τεχνικός του Περιστερίου έπλεξε το εγκώμιο των «κυανέρυθρων» αλλά τόνισε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί. «Αν παρουσιαστούμε σοβαροί μπορούμε να τα καταφέρουμε», επισήμανε ο Ανδρέας Κανονίδης.

Αναλυτικά όσα είπαν οι:

Τζίμης Κουστένης:
«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπάρχουν και εύκολα. Ο Πανιώνιος διαθέτει ένα δυνατό σύνολο με εξαιρετικούς Έλληνες αλλά και ξένους αθλητές, καθώς και πολύπειρο τεχνικό τιμ. Στην έδρα του μάλιστα παρουσιάζεται πάντα ισχυρότερος. Όλα τα παραπάνω τον καθιστούν φαβορί στο μεταξύ μας παιχνίδι. Πάντως, εμείς προετοιμαστήκαμε σκληρά γι’ αυτό το ματς καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Ανδρέας Κανονίδης: «Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα μας καλούμαστε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, μέσα σε μια σκληρή έδρα. Η αλήθεια είναι πως καθημερινά δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση και όσο περνά ο καιρός αισθανόμαστε περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Σίγουρα ο Πανιώνιος είναι το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι, ωστόσο αν εμείς παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, ακολουθώντας πιστά το πλάνο του προπονητή μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Στα αγωνιστικά, την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Ντάριν Ουίλιαμς στην κυριακάτικη αναμέτρηση. Ο Αμερικανός σέντερ των "κυανοκίτρινων" ακολούθησε και το Σάββατο ατομικό πρόγραμμα, αφού δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί. Η συμμετοχή του θα αποφασιστεί λίγη ώρα πριν την έναρξη και, εφόσον "βγάλει" το ζέσταμα, θα πάρει χρόνο από τον Τζίμη Κουστένη, αλλιώς θα μείνει στον πάγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x