Ελλάδα

«Είχαμε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στην Πόλη»

Στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης των παικτών του εστίασε τον βασικό λόγο της ήττας και της κακής εμφάνισης του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος. Παράλληλα έδωσε το σύνθημα για δουλειά, προκειμένου να φτάσουν οι «πράσινοι» στο επίπεδο που θέλουν.

Στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης των παικτών του εστίασε τον βασικό λόγο της ήττας και της κακής εμφάνισης του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος. Παράλληλα έδωσε το σύνθημα για δουλειά, προκειμένου να φτάσουν οι «πράσινοι» στο επίπεδο που θέλουν.

Αναλυτικά:

«Μετά την επιστροφή από την Τουρκία, προετοιμαζόμαστε για την επιστροφή στο πρωτάθλημα και την αυριανή αναμέτρηση με τον Ίκαρο.

Απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ήμασταν πάρα πολύ κακοί στο δεύτερο δεκάλεπτο και στα πρώτα λεπτά του τρίτου. Κάναμε πάρα πολλά λάθη και δεν μείναμε πιστοί σε όσα είχαμε πει για την τακτική που είχαμε ετοιμάσει και στην άμυνα και στην επίθεση. Ειδικά στην επίθεση ήμασταν τραγικοί. Είχαμε 23 λάθη, στα πρώτα 25 λεπτά του παιχνιδιού. Πήγαμε σε ένα παιχνίδι που δεν έχουμε παίξει σχεδόν ποτέ. Και εξηγώ τι εννοώ με αυτό: Πήγαμε με μία πάσα να τελειώσουμε τις φάσεις ή με μία πάσα σουτ, ή ακόμη μία πάσα και… καθόλου σουτ. Θεωρώ ότι το πρόβλημα ήταν η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Ίσως και η έλλειψη εμπειρίας κάποιων παικτών που δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν σε τόσο μεγάλα και γεμάτα γήπεδα.

Επιπλέον, πήγαμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες. Κάναμε μια αρκετά καλή προσπάθεια στο τέταρτο δεκάλεπτο, μετά το 34’ παίξαμε καλύτερα, πήγαμε να καλύψουμε τη διαφορά, αλλά θεωρώ πως όταν παίζεις εκτός έδρας έχοντας απέναντί σου έμπειρους παίκτες όπως αυτούς που έχει η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ δεν είναι εύκολο να γυρίσεις και να κερδίσεις το παιχνίδι. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες γι’ αυτή την προσπάθεια στο τέλος, για το ότι δεν τα παράτησαν. Προσπάθησαν ως το τέλος να γυρίσουν τα παιχνίδι, δείξαμε χαρακτήρα σε αυτό το κομμάτι, αλλά το πρόβλημα της αυτοσυγκέντρωσης παραμένει και είναι ένα πρόβλημα το οποίο θα πρέπει να το λύσουμε.

Η συνέχεια περιλαμβάνει τον αγώνα με τον Ίκαρο… Είναι μια ομάδα που έχει φιλοσοφία σε άμυνα και επίθεση, έχει αρχές, είναι μια καινούρια ομάδα. Δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα μέχρι τώρα, αλλά θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν να παίζουν πολύ καλύτερα Έχουν δημιουργούς όπως ο Κυρίτσης και ο Γκίμπσoν, έχουν αθλητικούς παίκτες στο 4 και στο 5 όπως ο Μοχάμεντ Φαγιέ… Είναι ένας ακόμη αγώνας για εμάς, εκτός έδρας, και αυτό που θέλουμε είναι αυτή τη φορά να δούμε την αυτοσυγκέντρωση των παικτών σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα μέσα από μια καλή εμφάνιση. Ξέρουμε ότι χρειάζεται να συνεχίσουμε όλη την προσπάθεια και τη δουλειά για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x