Ελλάδα

Το απόλυτο ο Παναθηναϊκός

Στο «Τάφο του Ινδού» ο Παναθηναϊκός παίρνει πολύ… φορά. Οι «πράσινες» πέρασαν ακόμα ένα εύκολο απόγευμα στο «σπίτι» τους επικρατώντας του Ολυμπιακού Βόλου με σκορ 85-54, έχοντας το απόλυτο μετά από πέντε αγωνιστικές. Ο Αστέρας Εξαρχίων συνέτριψε τον Πανιώνιο με σκορ 94-55, ενώ ο ΠΑΟΚ αν και προσπάθησε στα τελευταία «λύγισε» και γνώρισε την ήττα από το Ελληνικό.

Στο «Τάφο του Ινδού» ο Παναθηναϊκός παίρνει πολύ… φορά.

Οι «πράσινες» πέρασαν ακόμα ένα εύκολο απόγευμα στο «σπίτι» τους επικρατώντας του Ολυμπιακού Βόλου με σκορ 85-54, έχοντας το απόλυτο μετά από πέντε αγωνιστικές.

Ο Αστέρας Εξαρχίων συνέτριψε τον Πανιώνιο με σκορ 94-55, ενώ ο ΠΑΟΚ αν και προσπάθησε στα τελευταία «λύγισε» και γνώρισε την ήττα από το Ελληνικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 3 Νοεμβρίου

Ελληνικό-ΠΑΟΚ 55-52
Τερψιθέα-ΔΑΣ Άνω Λιοσίων 85-34
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Β. 85-54
Αστέρας Εξ.-Πανιώνιος 94-55
Αθηναϊκός-Κρόνος Αγ. Δημ. (19:00)

Κυριακή 4 Νοεμβρίου

Άρης-Ίκαρος Κ.(12:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x