Ελλάδα

Πρίφτης: «Να είμαστε συνεπείς»

Να δείξει συνέπεια ο Ίκαρος Καλλιθέας, είναι το ζητούμενο για τον Δημήτρη Πρίφτη στο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι (18/11, 17:00). Η ομάδα της Καλλιθέας επιστρέφει στο κλειστό της Γλυφάδας μετά τον θρίαμβο απέναντι στον Παναθηναϊκό και ο προπονητής της επεσήμανε τους κινδύνους που κρύβει η αναμέτρηση κόντρα στο Περιστέρι.

Να δείξει συνέπεια ο Ίκαρος Καλλιθέας, είναι το ζητούμενο για τον Δημήτρη Πρίφτη στο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι (18/11, 17:00).

Η ομάδα της Καλλιθέας επιστρέφει στο κλειστό της Γλυφάδας μετά τον θρίαμβο απέναντι στον Παναθηναϊκό και ο προπονητής της επεσήμανε τους κινδύνους που κρύβει η αναμέτρηση κόντρα στο Περιστέρι.

«Το Περιστέρι μετά τις προσθήκες των Αμερικανών αλλά και με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του, αποδεικνύει ότι είναι μια από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι είναι σίγουρα σημαντικό και ταυτόχρονα δύσκολο για μας. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα με ιώσεις και μικροτραυματισμούς που δυσκόλεψε την προετοιμασία μας. Το κύριο ζητούμενο για μας, είναι να παίξουμε κοντά στις δυνατότητες μας και να είμαστε συνεπείς σε τομείς του παιχνιδιού, όπως τα λάθη, τα ριμπάουντ και γενικότερα οι διεκδικήσεις της μπάλας».

Το βάρος στην άμυνα πρέπει να ρίξει ο Ίκαρος, σύμφωνα με τον Ντάνι Γκίμπσον.

«Το Περιστέρι έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο, όπως φάνηκε και στο ματς με τον Ολυμπιακό. Εμείς θα πρέπει να στηρίξουμε το παιχνίδι μας στην άμυνα και μέσα από αυτή να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Επίσης είναι σημαντικό να μην έχουμε κενά διαστήματα, γιατί στην Δράμα χάσαμε την συγκέντρωση μας για μια περίοδο και αυτό ήταν αρκετό για να χάσουμε τελικά το ματς, έστω κι αν αντιδράσαμε στην τελευταία περίοδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x