Ελλάδα

«Για ένα ημίχρονο… προβληματίσαμε»

Το πρώτο ημίχρονο κρατάει ο Γιώργος Σκαραφίγκας από την ήττα (95-68) του Πανελευσινιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής των νεοφώτιστων στην Α1 αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως η ομάδα του θα αγωνίζεται στη φυσική της έδρας στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου.

Το πρώτο ημίχρονο κρατάει ο Γιώργος Σκαραφίγκας από την ήττα (95-68) του Πανελευσινιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής των νεοφώτιστων στην Α1 αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως η ομάδα του θα αγωνίζεται στη φυσική της έδρας στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στον κόουτς Πεδουλάκη. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα καθ’ όλη την εβδομάδα, κάναμε προπόνηση με εννιά παίκτες. Δεν λέω ότι θα νικούσαμε, αλλά θέλαμε την καλή εμφάνιση για ψυχολογικούς λόγους, αφού ακολουθούν οριακές αναμετρήσεις. Προβληματίσαμε και προβληματιστήκαμε για ένα ημίχρονο. Η αναμέτρηση δεν αποτελεί κριτήριο για εμάς», δήλωσε ο Γιώργος Σκαραφίγκας, ο οποίος στο τέλος αποκάλυψε πως στο δεύτερο γύρο η ομάδα του θα αγωνίζεται στη φυσική της έδρα:

«Στην αρχή του δεύτερου γύρου θα έτοιμοι να επιστρέψουμε στο γήπεδό μας».

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Τσιάκος τόνισε: «Σήμερα είχαμε πολύ δύσκολο έργο. Δουλέψαμε για να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ότι καλύτερο σε αυτό το παιχνίδι. Παλέψαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός ήταν συγκεντρωμένος, στην τρίτη περίοδο πήρε τη διαφορά κι εμείς βρεθήκαμε να κυνηγάμε. Ήταν πολύ δύσκολο για την ομάδα να επιστρέψει στο παιχνίδι. Νομίζω ότι κάτι κερδίσαμε από αυτόν τον αγώνα, το οποίο όμως θα πρέπει να τα βγάλουμε στους επόμενους αγώνες που είναι σημαντικοί για εμάς».

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ των δυτικών προαστίων μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ευχαριστεί την "πράσινη" ΚΑΕ για τη φιλοξενία της και εύχεται στο "τριφύλλι" καλή επιτυχία στη συνέχεια των υποχρεώσεών του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Τον αποψινό αγώνα παρακολούθησαν μαζί τα τμήματα υποδομών του Πανελευσινιακού και του Παναθηναϊκού...

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ευχαριστεί θερμά την ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ για την άψογη φιλοξενία στον αποψινό αγώνα, τον οποίο παρακολούθησαν από κοινού τμήματα από τις ακαδημίες.

Επίσης, ευχαριστούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για το χειροκρότημα προς τους παίκτες της ομάδας μας, μετά το πέρας της αναμέτρησης. Πρόκειται, αναμφίβολα, για κινήσεις που προάγουν τον αθλητισμό.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x