Εάν διατηρηθεί κοντά στο σκορ μέχρι και το τελευταίο δεκάλεπτο, τότε ο Πανελευσινιακός μπορεί να έχει τύχη απέναντι στον Πανιώνιο (Σάββατο 1/12, 17:00), όπως δήλωσε ο προπονητής των «σταχυοφόρων», Γιώργος Σκαραφίγκας.
«Να είμαστε ανταγωνιστικοί» το σχόλιο του Χρήστου Δεληγιάννη.
«Άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας μας περιμένει στη Νέα Σμύρνη. Θεωρώ ότι ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα με νεαρούς παίκτες που έχουν φιλοδοξίες και περίσσιο ταλέντο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να κρατηθούμε στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο που εκεί μπορεί να παιχτούν όλα» ανέφερε ο Γιώργος Σκαραφίγκας.
Ο Χρήστος Δεληγιάννης, δήλωσε από πλευράς των παικτών:
«Ξέρουμε ότι το έργο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι αρκετά δύσκολο. Ο Πανιώνιος είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος με γεμάτο ρόστερ και πολύ ποιοτικό. Εμείς θα κοιτάξουμε σε αυτό το παιχνίδι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα ώστε να κυνηγήσουμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






