Η ένατη (9η) αγωνιστική της Α1 είναι… κουτσή! Κι αυτό γιατί το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Πανιώνιο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19/12.
Από τους εναπομείναντες έξι αγώνες, το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στο Ρέθυμνο, εκεί όπου ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός δοκιμάζεται από τον ΑΓΟΡ. Ο τρίτος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, καλείται να περάσει από το κλειστό του Ηλυσιακού και να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις. Σημαντικά ματς για πλέι οφ και «ουρά».
Το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Πανιώνιο αναβλήθηκε, εξαιτίας του ποδοσφαιρικού ντέρμπι των «αιωνίων» που είναι και αυτό Κυριακή και διεξάγεται επίσης στο ΟΑΚΑ. Το ματς θα μπορούσε να μετατεθεί για την προσεχή Δευτέρα 10/12, αλλά ο Πανιώνιος αγωνίζεται την Τρίτη απέναντι στην Ζιελόνα Γκόρα οπότε και αυτή η λύση εγκαταλείφθηκε. Η Τετάρτη 19/12, είναι η τελική ημερομηνία για την διεξαγωγή του αγώνα.
Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Ρέθυμνο και θέλει να δώσει συνέχεια στην φορμαρισμένες εμφανίσεις του, απέναντι στην ομάδα του Στέργιου Κουφού που είναι αήττητη στην έδρα της με τρεις νίκες. Αήττητο σερί βέβαια τρέχουν και οι «ερυθρόλευκοι», που μετρούν 11 συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ο Ηλυσιακός θα προσπαθήσει να σταματήσει τον ΠΑΟΚ, παίρνοντας παράλληλα την πρώτη του εντός έδρας νίκη. Η ομάδα του Γιώργου Ζευγώλη (που θα αγωνιστεί χωρίς τον Παναγιώτη Καυκή) βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση (τελευταίος) και ψάχνει επειγόντως νίκες. Οι γηπεδούχοι, θα έχουν στην διάθεσή τους και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Τέρελ Στόγκλιν.
Στο «Αλεξάνδρειο», ο Άρης αντιμετωπίζει τον Ίκαρο Καλλιθέας. Οι Θεσσαλονικείς πραγματοποιούν κακό ξεκίνημα, αφού έχουν μόλις 10 βαθμούς, έναν παραπάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη, με ρεκόρ 5-3, βρίσκονται σε τροχιά πλέι οφ.
Ενδιαφέρον ματς στο κλειστό της Καλαμίτσας, εκεί όπου η Καβάλα του Άγγελου Κορωνιού μετά την πρώτη της νίκη την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον ΚΑΟΔ, θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος νικώντας το Περιστέρι. Το παιχνίδι είναι ξεχωριστό, λόγω της παρουσίας του Άγγελου Κορωνιού στον πάγκο των «Αργοναυτών», ο οποίος θα αντιμετωπίσει την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε μπασκετικά και έκανε μεγάλη καριέρα.
Πανελευσινιακός-Απόλλων Πάτρας και Κολοσσός Ρόδου-ΚΑΟΔ, είναι τέσσερις ομάδες που βρίσκονται μεταξύ πλέι οφ και παραμονής, με τα παιχνίδια τους να είναι άκρως ενδιαφέροντα.
Η ένατη (9η) αγωνιστική
Σάββατο 8/12, 17:00
Άρης-Ίκαρος Καλλιθέας
Καβάλα-Περιστέρι
Ηλυσιακός-ΠΑΟΚ ΕΤ3
Πανελευσινιακός-Απόλλων Πάτρας ΕΤ1 (19:00)
Κυριακή 9/12
Κολοσσός Ρόδου-ΚΑΟΔ (12:00)
ΑΓΟΡ-Ολυμπιακός ΕΤ1 (16:00)
Τετάρτη 19/12
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος ΝΕΤ (19:00)
Η επόμενη αγωνιστική (10η)
Σάββατο 15/12
ΠΑΟΚ-Πανελευσινιακός (17:00)
ΚΑΟΔ-Άρης ΕΤ3 (19:00)
Κυριακή 16/12
Ολυμπιακός-Ηλυσιακός (13:00)
Περιστέρι-Κολοσσός Ρόδου (15:45)
Ίκαρος Καλλιθέας-ΑΓΟΡ (16:00)
Καβάλα-Παναθηναϊκός ΕΤ1 (17:00)
Απόλλων Πάτρας-Πανιώνιος ΝΕΤ (19:00)
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






