Ελλάδα

Α1: Ανακοίνωσε Άλεν ο ΠΑΟΚ

Η μεγάλη μεταγραφή που «κυνηγούσε» τόσες μέρες ο ΠΑΟΚ για να αντικαταστήσει τον Νταμίρ Μουλαομέροβιτς είναι πλέον γεγονός. Ο «δικέφαλος» ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης την απόκτηση του Τζερόμ Αλεν. Ο 33χρονος, πρώην NBAer, έχει μεγάλη εμπειρία από τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους «ασπρόμαυρους» σε Ελλάδα και ULEB CUP.

Η μεγάλη μεταγραφή που «κυνηγούσε» τόσες μέρες ο ΠΑΟΚ για να αντικαταστήσει τον Νταμίρ Μουλαομέροβιτς είναι πλέον γεγονός. Ο «δικέφαλος» ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης την απόκτηση του Τζερόμ Αλεν. Ο 33χρονος, πρώην NBAer, έχει μεγάλη εμπειρία από τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους «ασπρόμαυρους» σε Ελλάδα και ULEB CUP.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ της Θεσσαλονίκης: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Τζερόμ Αλεν».

"Χάρηκα για αυτήν τη συμφωνία"

Την ικανοποίησή του που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον "δικέφαλο" εξεδήλωσε ο ίδιος ο Αμερικανός πλέι μέικερ, μιλώντας στο "Αθλητικό Metropolis", ενώ ζήτησε από τους συμπαίκτες του μόνο νίκες.

«Είμαι χαρούμενος που συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ, εκτίμησα την πρόταση της ομάδος και ελπίζω να μπορέσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και να πετύχουμε πολλά τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Δεν ήταν μία δύσκολη απόφαση για μένα, δυστυχώς μέχρι τώρα δεν είχα την ευκαιρία να παίξω στην Ελλάδα και τώρα μου δόθηκε, την άρπαξα και χαίρομαι που θα αγωνιστώ σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ξέρω λίγα πράγματα για την Ελλάδα, κυρίως όταν έπαιξα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ξέρω τον Αντρέα Ματσόν που είναι προπονητής του Αρη, τον είχα προπονητή δύο χρόνια στη Νάπολι και είχα παρακολουθήσει την πορεία του με την ομάδα του κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, αλλά και τον Νίκο Βετούλα, με τον οποίο είμασταν συμπαίκτες στην Ούντινε. Μιλούσα με μία ομάδα από τη Ρωσία, αλλά η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη τότε, εύχομαι το καλύτερο στην ομάδα εκείνη, όμως δε θα μου δινόταν η ευκαιρία να παίξω στην Ελλάδα. Τα δεδομένα ήταν άσχημα, υπήρχαν προβλήματα και το συμφέρον μου ήταν να πάω σε μία άλλη ομάδα, να επιλέξω μία αντίθετη κατεύθυνση από την Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης. Τώρα είμαι χαρούμενος που θα έρθω στην Ελλάδα. Οι στόχοι μου είναι να έρθω και να δουλεύω καθημερινά σκληρά, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να μπορέσουμε στο τέλος της χρονιάς να έχουμε πετύχει σπουδαία πράγματα. Όποιος αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, θέλει να κερδίζει. Εγώ θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι είναι μία δύσκολη και επίπονη διαδικασία, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για όλες τις ομάδες στην Ελλάδα. Όμως αν θες να είσαι ανταγωνιστικός, πρέπει να θέλεις να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια, να κάνεις τον σωστό προγραμματισμό και να δουλεύεις σκληρά κάθε μέρα μέσα στο γήπεδο», κατέληξε ο Αμερικανός άσος.

Ο παίκτης αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να τεθεί στη διάθεση του Μπάνε Πρέλεβιτς.

Οσο για τον Βλάνταν Στσεπάνοβιτς, ο "τίγρης" ευελπιστεί πως ο Σέρβος δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και θα τεθεί σύντομα ξανά στη διάθεσή του.


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x