Ελλάδα

Χαμόγελα για Τσιάρα

Στις προπονήσεις του Άρη επέστρεψε ξανά ο Γιώργος Τσιάρας. Ο Έλληνας φόργουορντ αφού πήρε το «πράσινο φως» από το ιατρικό επιτελείο των «κιτρίνων», ακολούθησε μέρος του προγράμματος χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στη μέση, ωστόσο η συμμετοχή του για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΚΑΟΔ (15/12, 19:00) ακόμα κρίνεται αμφίβολη.

Στις προπονήσεις του Άρη επέστρεψε ξανά ο Γιώργος Τσιάρας.

Ο Έλληνας φόργουορντ αφού πήρε το «πράσινο φως» από το ιατρικό επιτελείο των «κιτρίνων», ακολούθησε μέρος του προγράμματος χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στη μέση, ωστόσο η συμμετοχή του για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΚΑΟΔ (15/12, 19:00) ακόμα κρίνεται αμφίβολη.

Ο Γιώργος Τσιάρας θα συνεχίσει να προπονείται συντηρητικά, καθώς τόσο ο γιατρός του Άρη όσο και ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν θέλουν να τον πιέσουν, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος της υποτροπής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x