Ελλάδα

Πενθεί η οικογένεια του Κολοσσού

Τη θλίψη της για το θάνατο του γιου μιας συνεργάτιδας του συλλόγου εκφράζει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Κολοσσού. Για το λόγο αυτό, μάλιστα, η ομάδα θα φορά πένθος στο ματς με το Περιστέρι.

Τη θλίψη της για το θάνατο του γιου μιας συνεργάτιδας του συλλόγου εκφράζει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Κολοσσού Ρόδου. Για το λόγο αυτό, μάλιστα, η ομάδα θα αγωνιστεί με πένθος στην αυριανή αναμέτρηση με το Περιστέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην συνεργάτιδα μας κ. Φαίδρα Σπανού, η οποία από χθες βιώνει ένα προσωπικό δράμα, αφού ο γιός της Θεόδωρος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Σοκαρισμένα από το γεγονός όλα τα μέλη της «θαλασσί» οικογένειας από την πρώτη στιγμή βρίσκονται δίπλα στην κ. Σπανού και εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια της. Σε ένδειξη πένθους η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με το Περιστέρι, με μαύρα διακριτικά, ενώ στην νεκρώσιμη ακολουθία θα κατατεθεί στεφάνι. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x