Ελλάδα

«Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε άμυνα»

Στην άμυνα του δεύτερου ημιχρόνου στάθηκε ο συνεργάτης του Άγγελου Κορωνιού στην τεχνική ηγεσία της Καβάλας, Γιώργος Μπιτζάνης.

Αυτό, μετά τη νίκη της μακεδονικής ομάδας επί της Τέοντι για τη Βαλκανική Λίγκα.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι δυο ομάδες ήταν της ίδιας δυναμικότητας και πως στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξε πίεση, όμως στο δεύτερο ημίχρονο τα πολλά κλεψίματα βοήθησαν στο να τρέξει η ομάδα, περιμένοντας τη νίκη και στο επόμενο ματς της διοργάνωσης.

Αναλυτικά: «Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στους παίκτες, ξέραμε από την αρχή ότι αυτός ο αγώνας θα ήταν πολύ δύσκολος, γιατί είμαστε δύο ομάδες περίπου της ίδιας δυναμικότητας. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν πιέσαμε την μπάλα και δεν παίξαμε καλή άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλύτερη άμυνα και πιέσαμε, με αποτέλεσμα να κάνουμε αρκετά κλεψίματα και να τρέξουμε στο γήπεδο. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι, θέλουμε να νικήσουμε στο παιχνίδι που θα γίνει τον Ιανουάριο και ελπίζουμε ότι θα περάσουμε στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης».

Από την πλευρά του, ο Σλόμπονταν Σάβοβιτς τόνισε πως: "Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, είχαμε ένα πολύ δύσκολο ταξίδι, αλλά, όπως είδατε, προετοιμαστήκαμε καλά για αυτό το παιχνίδι. Έχουμε πολύ μεγάλο σεβασμό για την ομάδα της Καβάλας, έχουν πολλούς έμπειρους παίκτες, πολλούς καλούς Αμερικανούς παίκτες. Ο ηγέτης αυτής της ομάδας είναι σίγουρα ο Γιάννης Γκαγκαλούδης και το έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύω ότι η κούραση από το ταξίδι είναι η αιτία για τη μεγάλη πτώση του δεύτερου ημιχρόνου. Είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς που προχωράμε στο Τοp-6 και θα έχουμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε για τον επόμενο γύρο".

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x