Ο Μηνάς Γκέκος ήθελε έναν παίκτη για τη ενισχύσει τη φροντ λάιν της ομάδας του και το βρήκε στο πρόσωπο του πολύπειρου, Στέφαν Νάτζφεϊ. Ο 33χρονος φόργουορντ, ο οποίος έχει… φάει τα ελληνικά παρκέ με το κουτάλι, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και αναμένεται στη Ρόδο αμέσως μετά τα Χριστούγεννα.
Την περσινή σεζόν, ο Νάτζφεϊ αγωνιζόταν στον Πανιώνιο, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα των Πανελλήνιου, ΑΓΟΡ και Αμαρουσίου.
Τη χρονιά 2011/12 και σε 24 παιχνίδια στην κανονική διάρκεια ο 33χρονος φόργουορντ είχε κατά μέσο όρο 7,5 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ, σε 19,2 λεπτά συμμετοχής.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






