Ελλάδα

Ψωμιάδης: «Ο ΠΑΟΚ έχει ρόστερ με αστέρια»

Διάχυτη ήταν η αισιοδοξία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ εν όψει του πρωταθλήματος της Α1 που ξεκινά την Τετάρτη στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας. Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Διονύσης Ψωμιάδης, τόνισε πως η διοίκηση έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για την ενίσχυση της ομάδας, αν και παραδέχτηκε πως έγιναν λάθη. Απών ο Χαριτόπουλος κόντρα στο Αιγάλεω.

Διάχυτη ήταν η αισιοδοξία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ εν όψει του πρωταθλήματος της Α1 που ξεκινά την Τετάρτη στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας. Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Διονύσης Ψωμιάδης, τόνισε πως η διοίκηση έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για την ενίσχυση της ομάδας, αν και παραδέχτηκε πως έγιναν λάθη. Απών ο Χαριτόπουλος κόντρα στο Αιγάλεω.

«Κάναμε το καλύτερο ρόστερ που είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε. Πιστεύουμε ότι είναι ρόστερ αστεριών, άσχετα με το αν έχουμε κάνει κάποια λάθη που έχουμε παραδεχτεί. Ακόμη και την τελευταία στιγμή φέραμε ένα αστέρι (σ.σ. Πάσαλιτς). Παίζει, βέβαια, ρόλο και η χημεία, την οποία δεν ξέρω πόσο έχουμε τη δεδομένη στιγμή» τόνισε αρχικά ο επικεφαλής των «ασπρόμαυρων», δήλωσε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις κινήσεις που θα κάνει για να φέρει τον κόσμο πιο κοντά στην ομάδα. «Έχουμε αποφασίσει να κάνουμε παιδική κερκίδα, να φέρουμε σχολειά, όπως κάναμε και πέρυσι. Θα γεμίσουμε μια κερκίδα με 1.000-1500 περίπου παιδιά. Αυτό δεν θα γίνει μόνο αύριο και είναι δική μου ευθύνη, επειδή δεν μπόρεσα ν΄ ασχοληθώ, λόγω της προεκλογικής περιόδου. Υπάρχει, επίσης, ειδική μέριμνα για παιδιά ειδικών αναγκών. Εχουμε συνεννοηθεί με ιθύνοντες των ΑΜΕΑ για να παρακολουθούν αυτά τα παιχνίδια μας, εννοείται δωρεάν. Θα κάνουμε και γυναικεία κερκίδα με ειδικό εισιτήριο, αλλά και ειδικό εισιτήρια για παιδιά. Δεν ξεχνούμε και παλιούς αθλητές. Θα κάνουμε χώρο για παλαίμαχους. Τον ακριβή αριθμό τους θα τον μάθουμε και σιγά-σιγά θα προχωράμε. Τέλος, πάρθηκε ομόφωνα η απόφαση από το διοικητικό συμβούλιο, αντί για τσιρλίντερς στο ημίχρονο, μικρά παιδιά να χορεύουν ποντιακούς, βλάχικους, γενικά ελληνικούς χορούς για ν΄ αποδείξουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι Ελλάδα. Και θα το αποδείξουμε αγωνιστικά και κοινωνικά».

Από την πλευρά του, ο Μπάνε Πρέλεβιτς τόνισε: «Κάθε αρχή είναι δύσκολη, πόσο μάλλον τώρα που συμπληρώσαμε το ρόστερ μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και προερχόμαστε από ένα αρνητικό αποτέλεσμα, για το οποίο δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το ρόστερ είναι καλό. Σιγά-σιγά θα βρούμε το ρυθμό μας», ενώ μιλώντας για την αναμέτρηση της ομάδας του στην πρεμιέρα απέναντι στο Αιγάλεω είπε: «Ο αντίπαλος είναι γνωστός-άγνωστος. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα για όλες τις ομάδες. Αναγκαστικά, λόγω του τραυματισμού του Χαριτόπουλου, θα χρησιμοποιηθεί νωρίτερα και περισσότερο ο Πάσαλιτς, ο οποίος δεν έχει προπονηθεί το τελευταίο διάστημα».

Απόντας ο Χαριτόπουλος

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας, με τον Μπάνε Πρέλεβιτς να δέιχνει σε βίντεο στους παίκτες του αγώνες των "κυανόλευκων", ενώ τους προπόνησε στη σάλα. Το "παρών" έδωσε και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, σε αντίθεση με τον τραυματία Δημήτρη Χαριτόπουλο, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Πυλαίας.

Ο Ντράγκο Πάσαλιτς δε βρίσκεται σε ιδανικό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας, κάτι που προβληματίζει το τεχνικό τιμ του "δικεφάλου", με τους Αγαδάκο και Σέκουλιτς να θεωρούνται οι επικρατέστεροι για τη βασική δυάδα ψηλών. Το σκάουτινγκ στον αντίπαλο έχει δείξει προβλήματα κάτω απο τα καλάθια, όπως και αργές αντιδράσεις στο πικ εν ρολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x