Το Αιγάλεω επέστρεψε αποτην Παρασκευή στη φυσική του έδρα και το Σάββατο είπε να την εγκαινιάσει με ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα στην κυπριακή ΕΝΑΔ, της οποίας ο «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 84-70, σε ένα ματς που δεν κρατήθηκαν πόντοι από καμία ομάδα.
Ο αγώνας ήταν μια «πρόβα τζενεράλε», ενόοψει της αναμέτρησης της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΛ για τη δεύτερη αωνιστική της Α1. Το πιο ευχάριστο γεγονός για τον Δημήτρη Καρβέλα είναι πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.
Ο κόσμος της ομάδας ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο πρωτο ματς μέαας στη φυσικη έδρα των νεοφώτιστων για τη φετινή περίοδο.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






