Η νίκη του Απόλλωνα στο τοπικό ντέρμπι με την Ολυμπιάδα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α1, άνοιξε την όρεξη των Πατρινών. Η ομάδα του Ερζε Μπίτμαν φιλοξενείται την Τρίτη (17:00) από την ΑΕΚ και φιλοδοξούν στη νίκη. Αυτό άλλωστε είπε και ο προπονητής του Απόλλωνα, που πρόσθεσε ότι οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η ομάδα του δεν έχει φτάσει ακόμη στο 100% των δυνατοτήτων της.
Στα αγωνιστικά, τώρα, η προετοιμασία για το ματς με την «Ενωση» ολοκληρώθηκε, με τον Μπίτμαν να δείχνει στους παίκτες του, πριν την προπόνηση, βίντεο με παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων». Στο ρόστερ του Απόλλωνα προστέθηκε και ο Γκόραν Στάρτσεβιτς, ο οποίος προπονήθηκες τις τελευταίες μέρες κανονικά. Ο Τέρενς Ρέντσερ θα συνεχίσει την θεραπεία για την ανάρρωσή του και πιθανότατα θα επιστρέψει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την τρίτη αγωνιστική.
Τέλος, ο Κώστας Σταυρόπουλος δοκιμάστηκε το απόγευμα της Κυριακής και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί από το τεχνικό επιτελείο των Πατρινών αν θα συμπεριληφθεί στο ρόστερ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






