Στην Ρόδο θα μείνει τελικά ο Μανώλης Κουκουλάς καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Ο παίκτης του Κολοσσού δεν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη (Σάββατο 19/01) καθώς το ιατρικό τιμ της ομάδα έκρινε ότι δεν είναι ακόμα πλήρως έτοιμος.
Αντιθέτως, κανονικά θα δώσει το «παρών» στον αγώνα ο νεοαποκτηθείς, Χερμπ Πόουπ που αναμένεται να συναντήσει τους συμπαίκτες του στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα την αποστολή για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους» αποτελούν οι:
Γιάννης Γεωργαλλής, Φάνης Κουμπούρας, Μάρκους Χάτεν, Γιώργος Καλαϊτζής, Άλεξ Βουγιούκας, Αλέξανδρος Αυγενικός, Γιάννης Καλαμπόκης, Κέβιν Λάνγκφορντ, Στέφαν Νάτζφεϊ, Σάββας Ματσαμάς, Χερμπ Πόουπ και Γιώργος Δανάς.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






