Ελλάδα

Α1: Πλήρης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται γοα τον αγώνα της Τρίτης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του ULEB CUP, χωρίς να φαίνεται πως στον «δικέφαλο» δίνουν και τόσο μεγάλη σημασία στην Ευρώπη τη φετινή χρονιά. Οι «ασπρόμαυροι» ακόμα ψάχνονται στον αγωνιστικό χώρο και πρώτα πρέπει να γίνουν ομάδα για να ψάξουν μια ευρωπαϊκή διάκριση.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται γοα τον αγώνα της Τρίτης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του ULEB CUP, χωρίς να φαίνεται πως στον «δικέφαλο» δίνουν και τόσο μεγάλη σημασία στην Ευρώπη τη φετινή χρονιά. Οι «ασπρόμαυροι» ακόμα ψάχνονται στον αγωνιστικό χώρο και πρώτα πρέπει να γίνουν ομάδα για να ψάξουν μια ευρωπαϊκή διάκριση.

Ο Κώστας Πιλαφίδης έχει παραδεχτεί πως οι αγώνες και τα ευρωπαϊκά ταξίδα θα επιβαρύνουν περισσότερο τους παίκτες, παρά θα βοηθήσουν να υπάρχει πάντα μια αγωνιστική υποχρέωση στα πόδια τους και να τους έχει σε εγρήγορση, όμως ζήτησε από τους παίκτες του να κυνηγούν μόνο τη νίκη.

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα με δυνατό ρόστερ. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος, αλλά θα παίξουμε για τη νίκη και για μια καλή εμφάνιση. Θέλουμε να δείξουμε σημάδια βελτίωσης. Μια θετική εμφάνιση θα μας βοηθήσει αγωνιστικά και ψυχολογικά για τη συνέχεια», επισήμανε ο Ελληνας τεχνικός, συμπληρώνοντας πως η «συμμετοχή της ομάδας σε δύο διοργανώσεις μπορεί να έχει παρενέργειες, αφού θα χάνουμε προπονήσεις, ωστόσο θα μπαίνουμε σε κάθε αγώνα για τη νίκη».

Ο Βλάντο Στσεπάνοβιτς δήλωσε από την πλευρά του πως «πιστεύω ότι θα γίνει ένας δυνατός αγώνας. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα, φέτος εμφανίζεται ενισχυμένος και θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Εμείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη. Μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι, ενώ ψυχολογικά μας βοήθησε και η νίκη επί του Πανελληνίου. Θέλουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας, γιατί η παρουσία τους μας δίνει δύναμη και κουράγιο».

Η προπόνηση της Δευτέρας για τον αγώνα κόντρα στους «μισούς» Σέρβους ολοκληρώθηκε κανονικά και ο Θεσσαλονικέας τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x