Απόλυτα ικανοποιημένοι για την εμφάνιση, όμως απογοητευμένοι από το τελικό αποτέλεσμα επέστρεψαν στην Ελλάδα στον Άρη, ύστερα από την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν πως αντιμετώπισαν στα ίσα την πρωταθλήτρια Ευρώπης και πως μπορούσαν να… δραπετεύσουν με τη νίκη από τη σοβιετική πρωτεύουσα.
«Ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό, αν είμαστε πιο προσεκτικοί στα τελευταία λεπτά. Η ουσία είναι όμως ότι το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ τελείωσε και πλέον το μυαλό μας βρίσκεται μόνο στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο» ήταν οι επισημάνσεις του Αντρέα Ματσόν, άμα τη επιστροφή της αποστολής στη συμπρωτεύουσα.
Ο Ιταλός τεχνικός υπολογίζει και τον Ραούφ για το ματς με τους «κυανέρυθρους» και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να βλέπει τον Γιώργο Καλαiτζή να έχει ξεπεράσει τα συμπτώματα γρίπης που παρουσίαζε και που του στοίχισαν τη συμμετοχή στη Ρωσία.
Ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Αλεξ Σκέιλς, ο οποίος δείχνει να είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στη Νάπολι, για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






