Όλοι στον Πανιώνιο είναι πανέτοιμοι για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Άρη και το πιο ευχάριστο είναι πως ο Λούκα Παβίσεβιτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει να διαλέξει τη 12αδα της αναμέτρησης κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» από όλου τους ποδοσφαιριστές του.
Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον ώμο ο Καυκής ξεπεράστηκε επιτυχώς και έτσι ο παίκτης θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση.
Ο Σέρβος τεχνικός ετοιμάζει τα πλάνα του για να «εξαρθρώσει» την εξαιρετική άμυνα που παίζουν οι Θεσσαλονικείς.
Όμως, η αναμονή για τον πλέ μέικερ που θα αντικαταστήσει τον Τόμοβιτς εξακολουθεί να υπάρχει και δε φαίνεται να τελειώνει σύντομα.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






