Ο Άρης ταξιδεύει στην Μόσχα και σκέφτεται μόνο πως θα καταφέρει να κατακτήσει το ροζ φύλλο του αγώνα που θα του δώσει και την πρόκριση. Ο Τσαρλς Μπάρτον είναι υπ’ατμών και το ματς με την Ντιναμό θα κρίνει την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας. Η παραίτηση του Αμερικάνου προπονητή δεν έγινε δεκτή το βράδυ Σαββάτου και έτσι αναμένονται εξελίξεις από την Τετάρτη.
Στα υπόλοιπα νέα της ομάδας στην αποστολή για τελευταία φορά θα είναι και ο Ντέσμοντ Φάρμερ, καθώς θα αντικατασταθεί από τον Άρθουρ Τζόνσον, ενώ για ακόμη μία φορά δεν θα δώσει το παρών ο τραυματίας Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.
Δηλώσεις για το παιχνίδι έκανε και ο Αντώνης Ασημακόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, λέγοντας πως η ομάδα του θέλει να παραμείνει στην διοργάνωση: «Ντιναμό είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά νομίζω ότι έχουμε την ποιότητα και την θέληση για να την κερδίσουμε μέσα στην έδρα της. Αντιμετωπίζουμε την αναμέτρηση σαν τελικό και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, να μείνουμε ζωντανοί και να συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία» και πρόσθεσε:
«Αν προκριθούμε, κάτι που θέλουμε πολύ, θα είναι το ιδανικότερο. Ακόμη κι αν αποκλειστούμε όμως, δεν πρέπει κανένας να τα βάψει μαύρα. Η χρονιά έχει ακόμη πολύ δρόμο και πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι για τη συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις πάντως, να γυρίσουμε στην Θεσσαλονίκη με την πρόκριση»
Επιμέλεια: Αντώνης Σαούλης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






