Ο Ίκαρος δεν πρόκειται να χορηγήσει εισιτήρια στην ΚΑΕ Άρης –πέραν των προσκλήσεων που δικαιούται- για τη μεταξύ τους αναμέτρηση (30/3, 17:00), όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Καλλιθέας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Όπως και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του, έτσι και σε αυτό με τον Άρη ο Ίκαρος δεν θα δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.
Βάσει του αθλητικού νόμου, έχει απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών και ο Ίκαρος Καλλιθέας όπως έχει πράξει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του, έτσι και τώρα στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Άρη, δεν θα δώσει εισιτήρια στην φιλοξενούμενη ομάδα, πέραν φυσικά των προσκλήσεων που δικαιούται βάσει του κανονισμού».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






