Ελλάδα

Α1: Το μυαλό στη συνέχεια…

Η νίκη κόντρα στη Μονς έδωσε το διακίωμα στον ΠΑΟΚ να πάρει και μαθηματικά την πρόκριση στη δεύτερη φάση του ULEB Cup και να πάει στις διακοπές των Χριστουγέννων με πιο ευχάριστα συναισθήματα, ενόψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων στην αρχή του επόμενου μήνα.

Η νίκη κόντρα στη Μονς έδωσε το διακίωμα στον ΠΑΟΚ να πάρει και μαθηματικά την πρόκριση στη δεύτερη φάση του ULEB Cup και να πάει στις διακοπές των Χριστουγέννων με πιο ευχάριστα συναισθήματα, ενόψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων στην αρχή του επόμενου μήνα.

«Είναι σημαντικό το ότι καταφέραμε να κερδίσουμε τη Μονς. Θα κάνουμε έτσι καλές γιορτές. Συνολικά, αυτή η νίκη μας βοηθά εξαιρετικά και στην ενίσχυση της ψυχολογίας μας, μετά τις συνεχόμενες επιτυχίες. Εχουμε ακόμη, όμως, πολύ δρόμο μπροστά μας. Χρειάζεται να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίζουν να μας στηρίζουν οι φίλαθλοι. Ετσι, μπορούμε να πετύχουμε ακόμη μεγαλύτερα πράγματα», τόνισε ο Γιαννης καλαμπόκης, που βρίσκεται πλέον στην Αθλήνα για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Στη Θεσααλονίκη όμως δεν επέστρεψαν ούτε οι Ντάριους Ουάσιγκτον, Τζέισον Πάρκερ, Ντράγκο Πάσαλιτς και Μπλάγκοτα Σέκουλιτς, που αναχώρησαν κατευθείαν από τις Βρυξέλλες για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε κανονικά ο Βλάντο Στσεπάνοβιτς, ο οποίος θα παραμείνει στη συμπρωτεύουσα για να περάσει οικογενειακά τις γιορτές.

Στα αγωνιστικά, ο Κώστας Πιλαφίδης έχει κανονίσει δύο φιλικά τις επόμενες ημέρες κόντρα στο ICBS και τον Ηρακλή, ώστε να μπορέσει να ενσωματωθεί πιο γρήγορα στο πνεύμα της ομάδας και ο Φέλιξ Κογιαντίμνοβιτς.

Μετά τον αγώνα με τον «γηραιό» άπαντες πάνε για ξεκούραση, το,λάχιστον μέχρι την Τρίτη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x