Ελλάδα

Α1: Επίσημο αντίο σε Σέκουλιτς

Και επίσημα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπλάγκοντα Σέκουλιτς. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε αργά το βράδυ του Σαββάτου πως αποδέχτηκε την πρόταση της «βασίλισσας» και έδωσε το «ΟΚ» στον Σέρβο φόργουορντ να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία.

Και επίσημα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπλάγκοντα Σέκουλιτς. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε αργά το βράδυ του Σαββάτου πως αποδέχτηκε την πρόταση της «βασίλισσας» και έδωσε το «ΟΚ» στον Σέρβο φόργουορντ να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της «ασπρόαμαυρης» ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόφασή της να αποδεχτεί την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης για την παραχώρηση του Μπλάγκοτα Σέκουλιτς, συνυπολογίζοντας τη μεγάλη επιθυμία του καλαθοσφαιριστή, αλλά και όλες τις υπόλοιπες παραμέτρους.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται καλή επιτυχία στον Μλάγκοντα Σέκουλιτς, το κενό του οποίου θα αναπληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Από τη μεριά του ο 25χρονος πρώην άσος των ΑΕΚ, Αμαρουσίου τόνισε πως «ήταν ο τελευταίος αγώνας μου με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Η προσφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα και δε θα μπορούσα να αρνηθώ. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ που με κατάλαβε και αποδέχτηκε την πρόταση. Ήμουν λίγο καιρό στην ομάδα, αλλά «δέθηκα» μαζί της και ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για την ευκαιρία που μου έδωσε να παίξω από το καλοκαίρι και το γεγονός ότι δε μου έκοψε το δρόμο αυτήν τη στιγμή, που είναι πολύ σημαντική για μένα και την οικογένειά μου».
Ο Σέρβος άσος δεν επέστρεψε με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, καθώς την Κυριακή θα μεταβεί στη Μαδρίτη για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «μερένχες».

Όσο για τον αντικαταστάτη του στην «ασπρόμαυρη» front line ακούστηκαν τα ονόματα των Ραντόγεβιτς και Γκργκούρεβιτς.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x