Ελλάδα

Οι αντίπαλοι της Εθνικής γυναικών στο Ευρωμπάσκετ

Την Τσεχία, την Γερμανία, την Λετονία, την Γαλλία και μια ομάδα που θα προκύψει από τον επιπλέον προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει η Εθνική ομάδα Μπάσκετ των γυναικών στα πλαίσια του Ευρωμπάσκετ γυναικών 2005 που θα διεξαχθεί στην Τουρκία στις 2-11 Σεπτεμβρίου
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έγινε σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης η κλήρωση του Ευρωμπάσκετ γυναικών 2005. Από την κλήρωση προέκυψαν οι εξής αντίπαλοι για την εθνική μας ομάδα: Τσεχία, Γερμανία, Λετονία, Γαλλία και μια από τις Πολωνία, Βέλγιο, Ουγγαρία, Ισραήλ, Σλοβακία, Φινλανδία, Ουκρανία, Κροατία, Βουλγαρία, Ιταλία που θα αγωνιστούν σε ένα προκριματικό γύρο.

Στον άλλο όμιλο αντιμέτωπες θα τεθούν οι εξής ομάδες: Ρωσία, Σερβία/ Μαυροβούνιο, Λιθουανία, Ισπανία, Τουρκία και Ρουμανία.

Επιμέλεια: Γιώργος Στεργιόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x