Ελλάδα

Περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Γκράντ ο Αλεξανδρής

Σε εξετάσεις υποβλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Τάιρον Γκραντ, ώστε να εκτιμηθεί η κατάστασή του, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Κιμίκ για τη FEL.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε εξετάσεις υποβλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Τάιρον Γκραντ, ώστε να εκτιμηθεί η κατάστασή του, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Κιμίκ για τη FEL.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής περιμένει τα αποτελέσματα της ακτινογραφίας και της μαγνητικής τομογραφίας, στις οποίες υποβλήθηκε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, για να καταστρώσει τα πλάνα του για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Γαλάτσι. Το ιατρικό επιτελείο των «πορτοκαλί» εκτιμά ότι ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός, αλλά ο παίκτης παραπονιέται για πόνους στην ωμοπλάτη.
Μετά την επιστροφή τους από την Ουκρανία, οι παίκτες της Ολύμπιας πήγαν κατευθείαν στο γήπεδο για χαλαρή προπόνηση. Πάντως, ο αγώνας με την ΑΕΚ δεν αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, καθώς την επόμενη αγωνιστική η Ολύμπια θα αντιμετωπίσει τον Πανελλήνιο, ομάδα που είναι στα «μέτρα» του συλλόγου της Θεσσαλίας. «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν είναι αυτό που μας απασχολεί, καθώς η σκέψη μας φτάνει στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον Πανελλήνιο στην έδρα μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός της Ολύμπιας.

Επιμέλεια: Πανωραία Λουκά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x