Στο γρήγορο ρυθμό που ακολούθησαν οι παίκτες του από την αρχή, ώστε να φθαρούν οι αντίπαλοι, επικεντρώθηκε ο Νίκος Βουρνάς, δικαιολογώντας το τελικό αποτέλεσμα κα τη νίκη επί της ΑΕΚ. Στη συνέχεια ανέφερε πως ο σχεδιασμός της ομάδας βγήκε μέσα στο παρκέ και πως τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, οι «πορτοκαλί» θα προσπαθήσουν να «κλέψουν» τις εντυπώσεις και να πάρουν την καλύτερη δυνατή θέση, ενόψει των πλέι οφ. Τέλος, ευχήθηκε καλύτερο για την… ομάδα του, την ΑΕΚ. Από την πλευρά του, ο Σούλης Μαρκόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους Πατρινούς για τη φετινή τους πορεία και εστίασε στην ευστοχία των αντιπάλων. Τέλος, ζήτησε τη νίκη που θα χαρίσει και μαθηματικά στην «Ενωση» την παραμονή.
Αναλυτικά:
Νίκος Βουρνάς: «Επειδή ξέραμε ότι η ΑΕΚ είχε απουσίες, προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε γρήγορο ρυθμό στο ματς από το πρώτο κιόλας λεπτό για να εκμεταλλευτούμε τη φθορά και την κούραση των παικτών της. Μας βγήκε ο σχεδιασμός μας και για αυτό κερδίσαμε και το ματς. Κάναμε τη δέκατη νίκη μας και στα τρία ματς που απομένουν θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε, όσο καλύτεροι γίνεται, για να τελειώσει η χρονιά με τις καλύτερες εντυπώσεις. Εύχομαι, σαν ΑΕΚκζής που είμαι, να ξαναβρεί η ΑΕΚ τον δρόμο που της αξίζει».
Σούλης Μαρκόπουλος: «Συγχαρητήρια στην Ολυμπιάδα, όχι μόνο για τη νίκη με μας, αλλά και για όλη τη φετινή της πορεία. Δείχνει ότι είναι οργανωμένη ομάδα και δικαίως κατέχει τη θέση που κατέχει στη βαθμολογία. Σε ότι αφορά το παιχνίδι, εμείς είχαμε απουσίες και το ματς κρίθηκε στην ευστοχία της Ολυμπιάδας σε δίποντα και τρίποντα. Ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε την νίκη που χρειαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας στην κατηγορία».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






