Οριστικά χωρίς τον Ερνιν Τζάζβιν θα αναγκαστεί να παραταχθεί το Μαρούσι στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Βόσνιος ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη, όμως ακόμη δε δείχνει πως ξεπέρασε της περιπέτεια με την ιγμορίτιδα. Πέρα από τις απουσίες από τις προπονήσεις, ο παίκτης έχει χάσει τέσσερα και εξακολουθεί να παίρνει αντιβίωση.
Το ιατρικό και τεχνικό τιμ των «κίτρινων» έκριναν απαραίτητο πως πρέπει ο παίκτης να μείνει εκτός για άλλη μια αναμέτρηση, ώστε να ανακτήσει τις χαμένες του δυνάμεις και να καταφέρει να δώσει το «παρών» στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο Τζάζβιν είναι και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ντάρκο Ρούσο, ενόψει του αγώνα με τους «πράσινους».
Εν τω μεταξύ, επίσημη πρόσκληση να παρακολουθήσει αγώνες των πλει οφ του ΝΒΑ, αλλά και το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και εκγύμνασης που ακολουθούν έστειλαν, μέσω του αντιπροέδρου τους, οι Χιούστον Ρόκετς του Βασίλη Σπανούλη στο γυμναστή του Αμαρουσίου, Ανδρέα Γκατζούλη. Γνωρίζοντας το πόσο έχει συμβάλει στην πρόοδο του Ελληνα διεθνή γκαρντ στη μέχρι στιγμής καριέρα του, το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνεται στους κορυφαίους τεχνικούς στο είδος του, αλλά και τη διάθεσή του να ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις στον τομέα του, θα τον φιλοξενήσουν περίπου ένα δεκαήμερο, παρέχοντάς του το ελεύθερο να παρακολουθήσει όλο το φάσμα των προπονήσεων, να ανταλλάξει απόψεις με το τιμ φυσικής κατάστασης, να ταξιδέψει με την ομάδα, να κάθεται δίπλα στον πάγκο στη διάρκεια των αγώνων.
Επειδή, η συγκεκριμένη πρόσκληση ήταν τιμή και ταυτόχρονα αποτελεί ευκαιρία για ενημέρωση και επιμόρφωση ενός βασικού στελέχους, η ΚΑΕ έδωσε άδεια στον Λαρισαίο γυμναστή να αναχωρήσει την ερχόμενη Πέμπτη, μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος της Α1. «Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή, που μου δίνουν αυτήν την ευκαιρία. Κάθε επαφή με ειδικούς που εργάζονται με επιστημονικό και επαγγελματικό τρόπο πάνω στο μπάσκετ μπορεί να προκαλέσει αφορμή για προβληματισμό και πρόοδο. Φυσικά θα χαρώ και γιατί θα είμαι δίπλα στον Βασίλη, που τον γνωρίζω από μικρό παιδί και έχω μαζί του μια ξεχωριστή σχέση», τόνισε ο Ανδρέας Γκατζούλης.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






