Ένα νέο μέλος απέκτησε από την Τετάρτη το τεχνικό επιτελείο της Ολύμπιας Λάρισας. Μιλάμε για τον Χρήστο Παππά, ο οποίος συμφώνησε την ίδια μέρα με τους «πορτοκαλί» και θα αποτελεί έναν από τους συνεργάτες του Γιώργου Μπαρτζώκα τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο τεχνικός των Θεσσαλών, μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του Βαγγέλη Κουτσοκέρα και Χρήστο Παππά, θα προσπαθήσουν να «χτίσουν» τη νέα Ολύμπια, με στόχο να είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την απλή είσοδο στα πλέι οφ.
Ο τεχνικός της ομάδας, ύστερα από αρκετές συζητήσεις που έκανε, ώστε να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για να στελεχώσει το τεχνικό τιμ, κατέληξε στον Χρήστο Παππά, ο οποίος διαθέτει την κατάλληλη και απαραίτητη εμπειρία. Τα τελευταία τρία χρόνια ο Παππάς εργάστηκε στον Ηλυσιακό, ενώ προηγουμένως είχε δουλέψει για δυο σεζόν στον Ολυμπιακό και τρεις στον Πανιώνιο, ως βοηθός προπονητή. Ακόμη, έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στα τμήματα υποδομής της Δάφνης.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






