Με όλα τα «όπλα» στη «φαρέτρα» θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός την Κυριακή στο ΣΕΦ, στο δεύτερο τελικό των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, μετά και την οριστικοποίηση της συμμετοχής του Σάνι Μπετσίροβιτς. Ο Σλοβένος γκαρντ προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή, έστω και σε χαλαρούς ρυθμούς και αναμένεται να δώσει το «παρών» στην αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Με κόσμο στο τρίτο ματς στο ΟΑΚΑ.
Ο Μπετσίροβιτς είχε τραυματιστεί στον πρώτο τελικό την Τετάρτη, όταν δέχτηκε γονατιά από έναν αντίπαλό του και παρουσίασε αιμάτωμα στον τετρακέφαλο.
Τέλος, η «πράσινη» ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια στον τρίτο τελικό την ερχόμενη Τετάρτη.
Αναλυτικά: «H ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σάς γνωρίζει ότι τα εισιτήρια του τρίτου τελικού αγώνος των play offs, που θα γίνει την Τετάρτη 13/06/07 και ώρα 18:45, θα διατίθενται από την Παρασκευή 8/6 στη Λ.Αλεξάνδρας μέχρι τις 20:00 και καθημερινά από το Σαββατο 9/6 10:00 - 20:00.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






