Ευχαριστημένη από τη μέχρι στιγμής παρουσία των διαιτητών στους αγώνες των πλέι οφ και περισσότερο στους τελικούς για την ανάδειξη του πρωταθλητή, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, έμεινε η ΚΕΔ της ΕΟΚ. Η Επιτροπή Διαιτησίας, μάλιστα, για να δικαιολογήσει τα όσα ισχυρίζεται εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται στις ορθές αποφάσεις των ρέφερι και στην προσπάθεια εφαρμογής των κανονισμών.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Παρακολουθώντας, εκ του σύνεγγυς, την απόδοση όλων των διαιτητών στους αγώνες των πλέι οφ, είμαστε σε θέση να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για τη μέχρι τώρα απόδοσή τους, που είναι ανάλογη τόσο του υψηλού τους επιπέδου, όσο και των αγώνων που διευθύνουν.
Η διάρκεια και υψηλή ποιότητα στην απόδοση των διαιτητών ανταμείβεται και με την περαιτέρω συμμετοχή τους στους αγώνες αυτούς.
Ωστόσο, κρίθηκε σκόπιμο να ζητηθεί η προσοχή όλων των διαιτητών και των κομισάριων στην ορθή και ενιαία εφαρμογή των κανόνων πειθαρχικού ελέγχου και του ελέγχου της συμπεριφοράς των φιλάθλων».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






