Συνάντηση, που ίσως δώσει κάποια λύση στα πολλά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ, είχε την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Γρανίτσας, με τους οργανωμένους φιλάθλους της «Ένωσης». Ο εκπρόσωπος της «Original» εξήγησε στον «ισχυρό» άνδρα του συλλόγου το πλάνο που υπάρχει, ώστε να ξεκινήσει η αναγέννηση της ομάδας, ενόψει της νέας περιόδου.
Ο εκπρόσωπος των οργανωμένων φιλάθλων των «κιτρινόμαυρων» έκανε γνωστό στον κ. Γρανίτσα πως εξακολουθεί να υφίσταται ενδιαφέρον από κάποιους επιχειρηματίες για να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα να ορθοποδήσει. Βοήθεια θα προσφέρει και η χορηγός εταιρία της ΚΑΕ, «Husqvarna», ενώ αναμένεται να συγκεντρωθούν χρήματα και από την πώληση των διαρκείας.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ έδειξε αισιόδοξος, μετά το πέρας της συνάντησης και πλέον περιμένουμε τις επόμενες μέρες τις οριστικές εξελίξεις πάνω στο θέμα.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






