Ελλάδα

Δαμιανίδης: «Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες»

Ο Άρης στη δεύτερη παρουσία του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ, κληρώθηκε σε έναν αρκετά βατό όμιλο. Συγκεκριμένα η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει τις Μάλαγα, Μακάμπι Τ.Α, Εφές Πίλσεν, Τσιμπόνα, Λε Μαν, Λιέτουβος Ρίτας, Αρμάνι Μιλάνο, έχοντας ως στόχο να φτάσει πιο μακριά απ’ ότι την περσινή χρονιά. "Τούρκος" ο Ουίλκινσον.

Ο Άρης στη δεύτερη παρουσία του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ, κληρώθηκε σε έναν αρκετά βατό όμιλο. Συγκεκριμένα η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει τις Μάλαγα, Μακάμπι Τ.Α, Εφές Πίλσεν, Τσιμπόνα, Λε Μαν, Λιέτουβος Ρίτας, Αρμάνι Μιλάνο, έχοντας ως στόχο να φτάσει πιο μακριά απ’ ότι την περσινή χρονιά. Γίνεται "Τούρκος" ο Ουίλκινσον.

Αναλυτικά

Γιάννης Δαμιανίδης (εντεταλμένος σύμβουλος): «Θεωρητικά μπορεί να πει κανείς ότι είναι εύκολος ο όμιλος. Δεν παύει όμως να είναι ένας όμιλος Ευρωλίγκα και η περσινή μας εμπειρία μας δίδαξε ότι σε αυτή τη διοργάνωση δεν υπάρχουν εύκολες ή δύσκολες ομάδες. Θα πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο τις δυνατότητές μας».

Αθανάσιος Τζεβελέκης (πρόεδρος Αρη): «Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του Αρη στην Ευρωλίγκα και καλείται να αντιμετωπίσει για μια ακόμη φορά πολύ μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να ξέρει ότι δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι όμιλοι σε αυτό το επίπεδο. Ο νέος Αρης που θα φτιαχτεί στο άμεσο χρονικό διάστημα καλείται να υπερασπιστεί μέσα στο γήπεδο την ιστορία του και την υπερηφάνεια του λαού του.

Η Διοίκηση είναι αυτονόητο ότι θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες που έχει στα πλαίσια της φιλοσοφίας που την διακρίνει, ώστε ο Αρης μας να ανταποκριθεί στις νέες αυξημένες του υποχρεώσεις. Καλούμε τον κόσμο του Αρη να βρεθεί κοντά στην ομάδα, ώστε ως έκτος παίκτης της να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».

Δαμιανός Παπαχατζής (μέλος τεχνικού τιμ): «Από τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε τα ρόστερ των ομάδων, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε εκτιμήσεις. Προσωπική μου άποψη είναι όμως ότι ο όμιλος είναι δύσκολος. Ουνικάχα Μάλαγα, Μπακάμπι Τελ Αβίβ, Ολίμπια Μιλάνου επενδύουν πολλά χρήματα, ενώ Τσιμπόνα, Λε Μαν και Λιετούβος Ρίτας είναι σύλλογοι που έχουν σαν στόχο τη πρόκριση στο Top16. Θεωρώ λοιπόν ότι είναι ένας δύσκολος όμιλος».

Αλέξανδρος Κουλούρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x