Ελλάδα

Πάνοπλο το Μαρούσι απέναντι στον Άρη

Χωρίς προβλήματα τραυματισμών θα παραταχθεί το Μαρούσι στο Σαββατιάτικο αγώνα με τον Άρη. Μπλάκνεϊ: «Τέτοια ματς κρίνονται με την βραδιά»
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χωρίς προβλήματα τραυματισμών θα παραταχθεί το Μαρούσι στο Σαββατιάτικο αγώνα με τον Άρη. Μπλάκνεϊ: «Τέτοια ματς κρίνονται με την βραδιά»


Να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών θέλει το Μαρούσι που υποδέχεται το Σάββατο τον φιναλιστ του κυπέλλου Ελλάδος, Άρη. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη, μετά την ήττα της την περασμένη Κυριακή από τον Ολυμπιακό στον Κορυδαλλό, θέλει τους βαθμούς της νίκης προκειμένου να διατηρήσει την απόσταση των 3 βαθμών που έχει από τους διώκτες της.

Στα ευχάριστα για τον «Δράκο» το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα έχει για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου το Μαρούσι είχε καταφέρει να επικρατήσει μέσα στην έδρα του Άρη, ωστόσο κανείς δεν στέκεται σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό άλλωστε τόνισε σε δηλώσεις του και ο Ρόντρικ Μπλάκνεϊ, λέγοντας ότι τέτοια παιχνίδια συνήθως κρίνονται στη βραδιά που θα βρεθεί κάθε ομάδα.

«Ο Άρης είναι μια ομάδα που έχει το δικό της στυλ και φυσικά έχει αποδείξει ότι τον τελευταίο καιρό έχει βρει ρυθμό. Τέτοια ματς κρίνονται ανάλογα με την βραδιά. Για μας το σημαντικότερο είναι να μην κάνουμε λάθη, ώστε να μη τους δώσουμε τη δυνατότητα να τρέξουν σε ανοιχτό γήπεδο. Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους».


Επιμέλεια: Μάνος Τζάλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x