Ο Κολοσσός έχε καθιερώσει κάθε χρόνο το τουρνουά «Τάσος Κουταλιανός» και η συγκεκριμένη διοργάνωση συγκεντρώνει όλον τον καλό τον κόσμο του ελληνικού μπάσκετ στη Ρόδο. Η επιστροφή των «γαλάζιων» στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ δε θα μπορούσε να μην προσδώσει τη σχετική αίγλη στο «Κουταλιανός» και τη φετινή περίοδο και στο «Βενετόκλειο» στις 21-23 Σεπτεμβρίου θα υπάρχει μπασκετική γιορτή. Ο Κολοσσός έχει προσκαλέσει στο φετινό τουρνουά τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Πανιώνιο.
Με τη συμμετοχή όλων αυτών των ομάδων οι φίλαθλοι του μπάσκετ, που θα δώσουν το «παρών» στο «σμαραγδένιο νησί», θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου. Διαμαντίδης, Αλβέρτης, Χατζηβρέττας, Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Περπέρογλου, Μπατίστ, Παπανικολάου, Κυρίτσης, Μπάρλος, Γιαννούλης και αρκετοί ακόμα θα παρελάσουν από το παρκέ του «Βενετοκλείου».
Βέβαια, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής πιστεύει πως αυτό το τουρνουά θα είναι ένα ιδανικό τεστ για τους παίκτες του, οι οποίοι θα μπορέσουν να δείξουν τα διαπιστευτήριά τους στους Ροδίτες φιλάθλους, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που θα ακολουθήσουν.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






