Ελλάδα

Πρόστιμο στην ΑΕΚ Betsson BC για συνθήματα και στον ΜακΡέι για ανάρμοστη συμπεριφορά στο ματς με τον Προμηθέα!

Με πρόστιμα τιμωρήθηκαν η ΚΑΕ AEK Betsson BC, αλλά και ο Τζόρνταν ΜακΡέι, για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας.

«Καμπάνες» για όσα συνέβησαν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας έριξε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ στην ΑΕΚ Betsson BC.

Για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από τους οπαδούς της στο κλειστό «Δ. Τόφαλας», η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ τιμωρήθηκε με συνολικό πρόστιμο 2.800 ευρώ, ενώ πρόστιμο ύψους 1.100 ευρώ επιβλήθηκε στον Τζόρνταν ΜακΡέι για ανάρμοστη συμπεριφορά προς το πρόσωπο ενός από τους τρεις διαιτητές.

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«1. Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) για κάθε μία από τις 3 προειδοποιήσεις εξαιρούμενης της πρώτης εξ αυτών, για υβριστικά συνθήματα τα οποία είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, ποινή επίπληξης και χρηματικού προστίμου χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ, ήτοι συνολικά ποινή 2 επιπλήξεων και χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων οχτακοσίων (2.800,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 2-12-2023.

2. Απαλλάσσεται η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014): α) για εκφορά υβριστικού συνθήματος που δεν έχει αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δε συνιστά προσβολή εθνικών συμβόλων και β) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά τον ως άνω αγώνα και

3. Επιβάλλεται στον καλαθοσφαιριστή Mc Rae Jordan της ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) για ανάρμοστη συμπεριφορά προς το πρόσωπο διαιτητή χρηματικό πρόστιμο ύψους χιλίων εκατό (1.100,00) ευρώ κατά τον ως άνω αγώνα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x