Στην αντίδραση που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ντίνος Μήτογλου μετά την ήττα από τον Κολοσσό σε δηλώσεις του.
Ο διεθνής φόργουορντ έκανε γνωστό πως ακολούθησε μια συζήτηση μεταξύ όλων στην ομάδα για πολλές ώρες από την οποία όλοι κατάλαβαν τι συμβαίνει και τι φταίει.
«Η αλήθεια είναι πως με τον Κολοσσό ήταν ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι για εμάς το οποίο μετά το αναλύσαμε και είδαμε ξεκάθαρα τι φταίει. Δεν μπορώ να σας πω τους λόγους, το θέμα είναι όμως πως μετά κάτσαμε όλοι μαζί και μιλήσαμε, παίκτες και προπονητές για να καταλάβουμε τί φταίει», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ στάθηκε και στο ντεμπούτο του Χέιζ-Ντέιβις επισημαίνοντας ότι πέρα από πολύ καλός παίκτης είναι ένας πολύ καλός συμπαίκτης και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά την ομάδα με την παρουσία του.
Αναλυτικά
Για τη νίκη:
«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί βγάλαμε μια αντίδραση, βάλαμε το κορμί μας και βγάλαμε ενέργεια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια γενικά και μακάρι να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθοςκαι ενέργεια».
Για την αντίδραση συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Κολοσσό:
«Η αλήθεια είναι πως με τον Κολοσσό ήταν ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι για εμάς το οποίο μετά το αναλύσαμε και είδαμε ξεκάθαρα τι φταίει. Δεν μπορώ να σας πω τους λόγους, το θέμα είναι όμως πως μετά κάτσαμε όλοι μαζί και μιλήσαμε, παίκτες και προπονητές για να καταλάβουμε τί φταίει. Από ότι είδατε σήμερα βγάλαμε μια πάρα πολύ καλή αντίδραση και τα προηγούμενα παιχνίδια συμβαίνουν ξεκάθαρα για να μαθαίνουμε και να βλέπουμε τί κάναμε λάθος. Τώρα συνεχίζουμε, τώρα ξεκινούν τα ωραία παιχνίδια και θεωρώ οτι θα πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι».
Για την προσθήκη του Χέιζ-Ντέιβις:
«Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, με μεγάλη καριέρα, έχει κατακτήσει τίτλους και προσωπικές διακρίσεις αλλά πάνω από όλα είναι ένας εξαιρετικός συμπαίκτης και ένα πάρα πολύ καλό παιδί εγώ αυτό έχω διακρίνει από τις πολύ λίγες ώρες που έχουμε περάσει μαζί. Θα μας βοηθήσει πολύ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε και αυξάνει πολύ τον ανταγωνισμό».
Για την αλλαγή της εικόνας του Παναθηναϊκού:
«Δεν είναι ότι μπαίνουμε στο παιχνίδι και θελουμε να χάσουμε, πάντα δίνουμε ότι μπορούμε. Η σεζόν είναι πάρα πολύ μεγάλη γενικά και θα υπάρχουν πολλά σκαμπανεύασματα, αυτό είναι φυσιολογικό. Είμαστε μια ομάδα με πάρα πολύ ταλέντο, καλούς παίκτες, έχουμε προσωπικότητα οπότε πολλές φορές αυτά είναι ή του ύψους ή του βάθους. Δεν έχω να πώ κάτι για αυτό ήταν απλά ένα κακό παιχνίδι και ένα κακό timing και όπως είπα το αναλύσαμε, καθίσαμε πάρα πολλές ώρες και βρήκαμε ξεκάθαρα την αιτία που έφταιγε».
Για τη χρήση του στη θέση “5”:
«Αρκεί να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει. Κανένα πρόβλημα».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






