Ελλάδα

Πάτησε παρκέ στο τρίτο δεκάλεπτο και χάρισε δύο εντυπωσιακές φάσεις ο Τζόουνς

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιστράτευσε τον Ταϊρίκ Τζόουνς στις αρχές της τρίτης περιόδου, με τον Αμερικανό σέντερ να προσφέρει δύο εντυπωσιακά καρφώματα παρά την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με τον Ολυμπιακό να χάνει με 16 πόντους στο ημίχρονο (29-45), ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιστράτευσε τον Ταϊρίκ Τζόουνς στις αρχές της τρίτης περιόδου.

Ο Αμερικανός σέντερ που ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από τενοντίτιδα, έδειξε να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, προσφέροντας μάλιστα δύο εντυπωσιακές φάσεις με καρφώματα!

Θυμίζουμε πως ο 28χρονος ψηλός είχε μείνει εκτός του ημιτελικού με αντίπαλο το Μαρούσι, καθώς τραυματίστηκε στο ματς της «8άδας» κόντρα στην ΑΕΚ.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x