Ελλάδα

Stoiximan Basket League: Για το προβάδισμα Παναθηναϊκός και Λάρισα

Παναθηναϊκός και Λάρισα αναμετρώνται στο ΟΑΚΑ στο Game 3 των ημιτελικών των playoffs.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον απέκτησε η ημιτελική σειρά των playoffs ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λάρισα μετά τη νίκη των Θεσσαλών στην έδρα τους και την ισοφάριση σε 1-1. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται απόψε στο ΟΑΚΑ (19:30, ΕΡΤ3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) με στόχο το προβάδισμα που θα φέρει το νικητή μια ανάσα από τους τελικούς.

Οι «πράσινοι» ήταν απογοητευτικοί στο ματς της Τρίτης, όταν και βρέθηκαν ακόμη και στο -26. Παρότι διεκδίκησαν τη νίκη στο φινάλε, δεν τα κατάφεραν και προβλημάτισαν ξανά με την εικόνα τους. Ο Γιώργος Βόβορας περιμένει βελτίωση από τους παίκτες του, ενώ πέραν του τραυματία Βασίλη Καββαδά, εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χάουαρντ Σαντ Ρος που υπέστη διάστρεμμα. Στον αντίποδα, η Λάρισα χωρίς άγχος και προβλήματα θα κυνηγήσει μια ακόμη μεγαλύτερη υπέρβαση.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μάνος, Τσολάκος και Μαγκλογιάννης. Το τέταρτο ματς της σειράς θα γίνει την Κυριακή στις 18:30. Εφόσον οι ημιτελικές σειρές των playoffs τελειώσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο (το Σάββατο ο Ολυμπιακός που προηγείται ήδη 2-0 του Προμηθέα τον υποδέχεται στο ΣΕΦ), οι τελικοί θα αρχίσουν Τετάρτη ή Πέμπτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x