Ελλάδα

«Τελικός» τετράδας στην Πάτρα

Με τρία ματς ολοκληρώνεται η 21η αγωνιστική της Basket League και ξεχωρίζει ο… τελικός για την τετράδα ανάμεσα στον Προμηθέα και το Περιστέρι bwin.

Αυλαία στην προτελευταία… στροφή της κανονικής περιόδου της φετινής Basket League.

Η 21η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με τρεις αναμετρήσεις, με τους «αιώνιους» να υποδέχονται Απόλλων Πατρών και Καρδίτσα σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ αντίστοιχα, μετά το μεταξύ τους ντέρμπι στην Ευρωλίγκα.

Ωστόσο, η πιο σημαντική αναμέτρηση θα γίνει στο «Τόφαλος» της Πάτρας. Εκεί, ο Προμηθέας υποδέχεται το Περιστέρι bwin. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη είναι στο 13-7, ενώ στο ματς του πρώτου γύρου είχε νικήσει με το εντυπωσιακό 88-68 και σε περίπτωση που πάρει το ροζ φύλλο «κλειδώνει» την τετράδα. Στον αντίποδα, η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου είναι στο 11-9, αλλά θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, ώστε να παραμείνει γερά στο «παιχνίδι» της τετράδας.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει με την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Πατρών. Χωρίς τους Πονίτκα και Γουόλτερς (ο Τόμας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής), αλλά με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη διαθέσιμο, οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι της Ευρωλίγκας.

Τέλος, λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο και τη 13η σερί νίκη επί του «τριφυλλιού», σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την νεοφώτιστη Καρδίτσα, με τον Αϊζέια Κάνααν να επιστρέφει.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:
Σάββατο, 1/4
Κολοσσός Ρόδου-Άρης 96-90
Ιωνικός Νικαίας-Λαύριο 82-90
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 78-72

Κυριακή, 2/4
Παναθηναϊκός-Απόλλων Πατρών (15:45)
Προμηθέας Πάτρας-Περιστέρι bwin (17:00)
Ολυμπιακός-Καρδίτσα (19:15)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x