Ελλάδα

Basket League: Ξεχωρίζει το ντέρμπι «δικεφάλων» στα άδεια Λιόσια

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η τέταρτη αγωνιστική της Β’ Φάσης της Stoiximan Basket League, με εκείνη που ξεχωρίζει να είναι αυτή ανάμεσα στην ΑΕΚ Betsson και τον ΠΑΟΚ.

Συνέχεια στη Β’ Φάση της Stoiximan Basket League με την 4η αγωνιστική, η οποία περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις την Κυριακή (21/4).

Το πρώτο χρονικά ματς (17:15) είναι κι αυτό που ξεχωρίζει, με την ΑΕΚ Betsson να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό των Άνω Λιοσίων. Αμφότεροι έχουν τον πρώτο λόγο για τη συμμετοχή τους στα Playoffs με την Ένωση να είναι στο 11-14 και τον «δικέφαλο του βορρά» να είναι στο 10-15.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η ομάδα του Ηλία Ζούρου την προηγούμενη αγωνιστική συνέτριψε 100-67 το Λαύριο. Ωστόσο, δεν πηγαίνει και με τις καλύτερες προϋποθέσεις στην αναμέτρηση, καθώς παραμονές του τζάμπολ οι παίκτες προχώρησαν σε αποχή από τις προπονήσεις, εξαιτίας οφειλών από τη διοίκηση.

Στον αντίποδα, από νίκη έρχεται και ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε 85-70 της Καρδίτσας, στην Πυλαία.

Το άλλο ματς της ημέρας θα ξεκινήσει στις 20:15 και έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Η Καρδίτσα υποδέχεται το –μαθηματικά- υποβιβασμένο Απόλλωνα Πατρών. Η ομάδα της Θεσσαλίας έχει ρεκόρ 8-17, ενώ από την άλλη εκείνη από την πρωτεύουσα της Αχαΐας είναι μόνη στην τελευταία θέση με 4-21.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
Top 6
Ολυμπιακός-Προμηθέας Πάτρας 80-69
Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι bwin 93-88
Άρης-Κολοσσός Ρόδου

Play-out
Κυριακή, 21/4
ΑΕΚ Betsson-ΠΑΟΚ (17:15)
Καρδίτσα-Απόλλων Πατρών (20:15)

Δευτέρα, 22/4
Λαύριο-Μαρούσι (20:15)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x