Ελλάδα

Stoiximan Basket League: Τα φώτα στο Προμηθέας-Παναθηναϊκός

Με τρεις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 24η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Τρία ματς περιλαμβάνει το τελευταίο πιάτο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Τα «φώτα» συγκεντρώνει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Προμηθέα και Παναθηναϊκό, με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να είναι μονόπλευρο. Οι Πατρινοί θέλουν τη νίκη για να μη χάσουν κι άλλο έδαφος στη μάχη για την τετράδα, την ώρα που οι «πράσινοι» είναι σίγουρα δεύτεροι. Ο Μάκης Γιατράς δεν υπολογίζει σίγουρα στους Γκίκα και Ρέι, αμφίβολος είναι ο Δ. Αγραβάνης, ενώ λογικά θα παίξει ο Σίμπσον. Στον αντίποδα, ο Γιώργος Βόβορας που περιμένει μέσα στη μέρα την άφιξη του Πέιτον Σίβα, δεν θα έχει στη διάθεσή του Νέντοβιτς και Γιόβιτς, αλλά επανήλθαν οι Παπαγιάννης και Καββαδάς.

Η Λάρισα με κίνητρο την πρόκριση στα playoffs αλλά δίχως Ζάρα και Γκριν κοντράρεται με τον Απόλλωνα Πατρών, που μετά τις χθεσινές νίκες των Ιωνικού και Ηρακλή δεν έχει ακόμη σωθεί. Τέλος, το Περιστέρι «καίγεται» για νίκη απέναντι στον Κολοσσό (που δεν θα έχει στις τάξεις του ως το τέλος της σεζόν τον Βασίλη Ξανθόπουλο) ώστε να ελπίζει για τα playoffs, την ώρα που οι Ροδίτες με διπλό θα αγκαλιάσουν την τρίτη θέση.

Αναλυτικά η 24η αγωνιστική

Πέμπτη 7 Απριλίου
Ολυμπιακός - Άρης 89-67

Σάββατο 30 Απριλίου
Ηρακλής - Λαύριο 83-67
ΠΑΟΚ - Ιωνικός 79-80

Κυριακή 1 Μαΐου
17:00 Λάρισα - Απόλλων Πατρών (ERT Sports)
17:00 Περιστέρι - Κολοσσός (ΕΡΤ 3)
20:00 Προμηθέας - Παναθηναϊκός (ΕΡΤ 3)

*O αγώνας Ολυμπιακός-Άρης (89-67) είχε διεξαχθεί στις 7 Απριλίου για να διευκολυνθούν οι «ερυθρόλευκοι» λόγω της συμμετοχής τους στα playoffs της Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x