Ελλάδα

Final 4 Κυπέλλου Ανδρών: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Η ΕΟΚ ανακοίνωση τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που θα τηρηθούν για τους αυριανούς ημιτελικούς του Final Four Κυπέλλου Ανδρών (18/2).

Αυστηρούς και πολλαπλούς ελέγχους, σωματικούς, σε πιστοποιητικά εμβολιασμού και ταυτοπροσωπίας,θα γίνονται κατά την προσέλευση του κοινού στους αυριανούς ημιτελικούς του Final Four Κυπέλλου Ανδρών, που θα γίνει στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου (18/2).

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τα μέτρα ασφαλείας που θα είνα σε ισχύ εν όψει των αγώνων Προμηθέας-Παναθηναϊκός (17:00) και Ολυμπιακός-ΑΕΚ (20:00).

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Ο θεσμός του Final 4 Κυπέλλου Ανδρών επιστρέφει μετά από 18 χρόνια. Εν όψει των ημιτελικών αγώνων της Παρασκευής, 18 Φεβρουαρίου, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Ηρακλείου («Δύο Αοράκια»), οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 14:30 για την προσέλευση του κοινού.

Κατά την προσέλευση των θεατών θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι εισιτηρίων, ταυτοπροσωπίας, πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ, καθώς και σωματικοί έλεγχοι, τόσο στους εξωτερικούς χώρους, όσο και πριν την είσοδό τους στο γήπεδο. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν φέρει έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση. Η βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους ενήλικες δε θα γίνεται αποδεκτή.

Αναφορικά με την είσοδο των ανηλίκων φιλάθλων, για όσους ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 13-17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής τους αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων για να μην προκύψει συνωστισμός, ενώ κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει υποχρεωτικά να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν αποστάσεις τουλάχιστον ενάμιση μέτρου.

Ο χώρος του γηπέδου θα βιντεοσκοπείται από κλειστό κύκλωμα ασφάλειας, τόσο εσωτερικά, όσο και περιμετρικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x