Ελλάδα

Hρακλής: Χωρίς Φόρμαν και με αμφίβολο τον Ντέιβις στο Final 8

Με προβλήματα ο Ηρακλής στην Κρήτη για το Final 8 και τον αυριανό προημιτελικό με την Μύκονο Betsson.

Με αρκετούς αγωνιστικούς πονοκεφάλους ολοκλήρωσε ο Ηρακλής την προετοιμασία του στη Θεσσαλονίκη για το Allwyn Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 21 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Αλικαρνασσού.

Την αποστολή δεν θα ακολουθήσει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και δεύτερος στο πρωτάθλημα, Τζάστιν Ράιτ-Φόρμαν, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τον Γηραιό και τη θέση του στην εξάδα των ξένων θα πάρει ο Ζάκιους Ντάρκο-Κέλι. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή στη διοργάνωση του Τζάστιν Έλντερ-Ντέιβις, ο οποίος τραυματίστηκε στο δικέφαλο στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Ζόραν Λούκιτς θα αντιμετωπίσει αύριο (18/02, 17:00) τη Μύκονο Betsson στον τρίτο προημιτελικό της διοργάνωσης κι εφόσον προκριθεί θα βρει στο δρόμο της τον νικητή του παιχνιδιού Παναθηναϊκός AKTOR-ΠΑΟΚ, στον δεύτερο ημιτελικό, που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου.

Ο Ηρακκής θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του αύριο το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Αλικαρνασσού. Την αποστολή του απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Ντι Τζέι Φέντερμπερκ, Τζοσάια Στρονγκ, Ζάκιους Ντάρκο-Κέλι, Κρις Σμιθ, Νίκος Τσιακμάς, Δημήτρης Μωραΐτης, Λανς Γουέαρ, Κώστας Καμπουρίδης, Βασίλης Χρηστίδης, Τζον Σίλας, Τζάστιν Έλντερ-Ντέιβις, Μάριος Γιαννίκος και Αλέξανδρος Κομνιανίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x