Ελλάδα

Lockdown και σε Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών

Τα νέα σκληρά μέτρα επηρεάζουν την Α1 Γυναικών και την Α2 Ανδρών.

Ακόμη πιο πίσω πάει το restart στην Α1 Γυναικών, που είχε προγραμματιστεί για την προσεχή Κυριακή, αλλά και για την Α2 Ανδρών που είχε μπει στην τελική ευθεία για επανεκκίνηση.

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο των συνολικών ανακοινώσεων των νέων μέτρων της κυβέρνησης για την έξαρση του κορωνοϊού, αναστέλλεται η αγωνιστική δραστηριότητα των Πρωταθλημάτων με εξαίρεση την Α1 μπάσκετ, τις Super League 1 και 2 και την Volley League για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Η Α1 Γυναικών άρχισε… άτυπα τη Δευτέρα με τον εξ αναβολής αγώνα ΠΑΟΚ-ΕΦΑΟΖ, αλλά για τουλάχιστον δύο εβδομάδες δεν πρόκειται να γίνει άλλο ματς κι ενώ η ΕΟΚ είχε ανακοινώσει πρόγραμμα ως το τέλος της σεζόν με δύο ματς ανά εβδομάδα.

Όσο για την Α2 Ανδρών, παρότι οι περισσότερες ομάδες είχαν επιστρέψει στις προπονήσεις και περίμεναν την έγκριση για να προγραμματιστεί η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, τα νέα μέτρα πάνε ακόμη πιο πίσω το πρωτάθλημα που είναι αμφίβολο πότε ή ακόμη και αν θα ολοκληρωθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x