Ελλάδα

Η βαθμολογία της Stoiximan Basket League μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού - Τι γίνεται με το πλεονέκτημα έδρας

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Stoiximan Basket League μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Ολυμπιακού με σκορ 85-80.

Παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το -15 στο τελευταίο εξάλεπτο, ο Παναθηναϊκός AKTOR άντεξε στην αντεπίθεση των «ερυθρόλευκων» και πήρε το ντέρμπι με 85-80.

Πλέον, οι «πράσινοι» βρίσκονται στο 15-0 και οι «ερυθρόλευκοι» στο 13-2, με τους πρώτους να εξασφαλίζουν το πλεονέκτημα έδρας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Θυμίζουμε πως πλέον υπάρχει και τρίτος γύρος που αφορά τις θέσεις 1-6 στη Stoiximan Basket League πριν τα playoffs. Το ντέρμπι του τρίτου γύρου θα γίνει στο ΟΑΚΑ εφόσον οι «πράσινοι» θα τερματίσουν πρώτοι στο φινάλε των πρώτων δύο γύρων, όμως ακόμη και αν ο Παναθηναϊκός AKTOR ηττηθεί, πρέπει να χάσει άλλα δύο ματς από κάποιον άλλο αντίπαλο, αφού χρειάζεται να φτάσει τις 3 ήττες για να τον ξεπεράσει ο Ολυμπιακός.

Αυτό συμβαίνει επειδή η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρίσκεται ήδη δύο νίκες μπροστά από τον μεγάλο της αντίπαλο, ενώ κατέχει και την ισοβαθμία.

Δείτε τη βαθμολογία:

Stoiximan Basket League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x