Ελλάδα

Stoiximan Basket League: Τα φώτα στο ΑΕΚ-Προμηθέας

Επιστροφή στην Stoiximan Basket League, με το ΑΕΚ-Προμηθέας να ξεχωρίζει. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Έπειτα από σχεδόν δύο εβδομάδες απουσίας -ελέω «παραθύρων»- επιστρέφει η Stoiximan Basket League και το… μενού περιλαμβάνει αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Ξεχωρίζει η «μάχη» (20:00) ανάμεσα σε ΑΕΚ και Προμηθέα Πατρών στα Άνω Λιόσια, με την Ένωση να σκοπεύει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τη νίκη επί του Λαυρίου. Οι Αχαιοί αναζητούν το «4x4» με τον Ηλία Ζούρο στον πάγκο τους. Η αρχή γίνεται με το Απόλλων Πάτρας-ΠΑΟΚ.

Το δεύτερο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί -εν τέλει- την Τρίτη ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Λαύριο. Αντί για τη Δευτέρα. Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε λόγω των συνθηκών, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας των μέτρων για την άφιξη του πάπα και για την επέτειο του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται τη Δευτέρα στη Λάρισα στις 17:15, έχοντας θεωρητικά την ευκολότερη αποστολή από τις ομάδες, οι οποίες βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία. Δυνατή «μάχη» την ίδια ημέρα, καθώς ο όγδοος της βαθμολογίας, Άρης, υποδέχεται το Περιστέρι, το οποίο βρίσκεται μια θέση πάνω στη βαθμολογία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο (4/12)
(17:00) Απόλλων Π.-ΠΑΟΚ
(20:00) ΑΕΚ-Προμηθέας Π.
Κυριακή (5/12)
(17:00) Άρης-Περιστέρι
(20:00) Κολοσσός Ρ.-Ηρακλής

Δευτέρα (6/12)
(17:15) Λάρισα-Ολυμπιακός

Τρίτη (7/12)
(19:30) Παναθηναϊκός-Λαύριο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x