Το απόγευμα της Κυριακής (08/03) ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.
Αρχικά, ο Κολοσσός Ρόδου λύγισε με 98-85 τον Ηρακλή και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ λίγο αργότερα ο Ολυμπιακός επικράτησε με 79-71 του αξιόμαχου Πανιωνίου στη Γλυφάδα δίνοντας συνέχεια στο απόλυτο των νικών (20-0).
Στο παιχνίδι της αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός AKTOR βγήκε νικητής με 103-78 από τη μάχη κόντρα στην ΑΕΚ στο Telekom Center Athens και ουσιαστικά έβαλε τέλος σε κάθε συζήτηση για τη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:
Σάββατο (14/03)
Μύκονος-Προμηθέας 89-99
Μαρούσι Betsson-Περιστέρι 61-84
ΠΑΟΚ-Άρης Betsson (Αναβλήθηκε)
Κυριακή (15/03)
Κολοσσός Ρόδου-Ηρακλής 98-85
Πανιώνιος-Ολυμπιακός 71-79
Παναθηναϊκός AKTOR-ΑΕΚ 103-78
Ρεπό: Καρδίτσα Ιαπωνική
Το πρόγραμμα της επόμενης (22ης) αγωνιστικής:
Σάββατο (21/03)
Προμηθέας-Κολοσσός Ρόδου (16:00)
Άρης Betsson-Καρδίτσα Ιαπωνική (16:30)
Περιστέρι-ΠΑΟΚ (18:15)
Κυριακή (22/03)
ΑΕΚ-Ηρακλής (13:00)
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός AKTOR (16:00)
Ρεπό: Ολυμπιακός
Διαβάστε Επίσης
Έξαλλος Αταμάν: «Ο Χολμς κοιμόταν στο glass floor, είχαμε καταστροφικό ξεκίνημα» Πήρε φωτιά μετά το δεύτερο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός και σάρωσε την ΑΕΚ με 100άρα! Το πάρτι του Ναν για την 100άρα του Παναθηναϊκού: Τα highlights της νίκης των «πράσινων» επί της ΑΕΚ Ναν: «Ξεκινάμε έτσι τα παιχνίδια πολλές φορές φέτος - Έχουμε σπουδαίο ρόστερ, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα καλύτερη χημεία» Αταμάν: «Στον Παναθηναϊκό αξίζει τη θέση του όποιος καταβάλλει προσπάθεια - Κάποιον πρέπει να θυσιάσουμε λόγω Λεσόρ»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






