Ελλάδα

Άνταμς ο αντί-Μίλερ στον Προμηθέα

Στο πρόσωπο του 25χρονου Αμερικανού γκαρντ, Τζέιλεν Άνταμς, βρίσκει όπως όλα δείχνουν τον αντικαταστάτη του Ίαν Μίλερ ο Προμηθέας Πάτρας.

Ο Ίαν Μίλερ είναι εδώ και μερικές ημέρες παίκτης της γαλλικής Σολέ και ο Προμηθέας Πάτρας έχει βγει στην αγορά για την εύρεση του αντικαταστάτη του.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, αυτός θα είναι ο 25χρονος, Τζέιλεν Άνταμς, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά με τους πατρινούς και σύντομα αναμένεται στην Ελλάδα. Πρόκειται για τον ύψους 1.83μ. Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος έχει παίξει στο ΝΒΑ με τους Μπακς, συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της περυσινής σεζόν στην Αναπτυξιακή Λίγκα του ΝΒΑ (G-League) και έχει κάποιες εμφανίσεις και με τους Ατλάντα Χοκς και τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Η καλύτερή του σεζόν στο ΝΒΑ ήταν το 2018/19 όπου σε 24 αγώνες με την Ατλάντα είχε μέσο όρο 3,2 πόντους και 1,9 ασίστ μέσο όρο σε 12 λεπτά συμμετοχής. Στο κολέγιο με το St. Bonaventure, είχε σε 4 χρόνια 17,4 πόντους (39,4% στα τρίποντα), 5,4 ασίστ και 3,4 ριμπάουντ μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x